Goodgame Empire

Goodgame Empire is het nieuwe online strategiespel van Goodgame Studios waarin je een imperium opbouwt Bouwen, koloniseren, handelen - breng je koninkrijk aan top en maak van je browser een machtig rijk. Er staan je in deze browsergame spannende gevechten tegen duizenden andere spelers te wachten.

Goodgame Empire Reviews

  fout binnen nomaden

  voor iedereen die vanmorgen (27-3-2017) z'n aanvallen op de nomaden aangezet heeft die heeft de troepen verloren toen het event onverwacht werd afgebroken alle ingezette tuigen troepen en tabletten allemaal weg hoop voor GGE dat ze met en oplossing komen events is ondertussen herstart maar geen vergoedingen of niks ontvangen gr stefan (soulblade)

  Sterke punten
  mooi spel - uitdagend

  klacht evenement berrimond

  Plots wordt berrimond vroegtijdig afgebroken heeft me heel veel munten gekost om aanvallers te rekruteren die ben ik nu gewoon kwijt. Ook de verworven rangschikking is verloren gegaan.Ik had een compensatie vang gge verwacht maar dit is niet gebeurd. kunnen jullie dit nakijken aub want het is helemaal niet leuk ook niet voor andere deelnemers van ons bg aan berrimond groetjes andraki

Bezoek Goodgame Empire

Schrijf je eigen review