Reviews over Browser Games

  Goodgamestudios empire - Review over Goodgame Empire

  Goodgame studios empire altijd problemen en dat voor belachelijk veel euro's die er in gaan... gratis !? Tuurlijk pay to win game.

  Sterke punten
  De sterke kanten de storingen

  Zwakke punten
  Echt vreselijk pay to win betalen om te kunnen winnen van vals spelers met meer accounts.

  fout binnen nomaden - Review over Goodgame Empire

  voor iedereen die vanmorgen (27-3-2017) z'n aanvallen op de nomaden aangezet heeft die heeft de troepen verloren toen het event onverwacht werd afgebroken alle ingezette tuigen troepen en tabletten allemaal weg hoop voor GGE dat ze met en oplossing komen events is ondertussen herstart maar geen vergoedingen of niks ontvangen gr stefan (soulblade)

  Sterke punten
  mooi spel - uitdagend

  vreemd - Review over Goodgame Empire

  ik doe er al 2 dagen over om in te loggen via facebook kan ook geen klacht neer legen bij gge omdat ik dan eerst moet inloggen mooie boel is dit

  klacht evenement berrimond - Review over Goodgame Empire

  Plots wordt berrimond vroegtijdig afgebroken heeft me heel veel munten gekost om aanvallers te rekruteren die ben ik nu gewoon kwijt. Ook de verworven rangschikking is verloren gegaan.Ik had een compensatie vang gge verwacht maar dit is niet gebeurd. kunnen jullie dit nakijken aub want het is helemaal niet leuk ook niet voor andere deelnemers van ons bg aan berrimond groetjes andraki

  Hout en steen opeens weg - Review over Goodgame Empire

  Ik had mijn hout en steen helemaal opslag helemaal VOL. Ik ging even naar de wereldkaart, kom ik terug..... De opslag van mijn hout en steen HELEMAAL LEEG. ik ben niet aangevallen, ik heb niets uitgegeven of gebouwd. Ik heb hout en steen nu heel erg hard nodig! ik wil mijn hout en steen terug.

  Sterke punten
  prachtig spel

  Zwakke punten
  hout en steen weg