Goodgame Empire is het nieuwe online strategiespel van Goodgame Studios waarin je een imperium opbouwt Bouwen, koloniseren, handelen - breng je koninkrijk aan top en maak van je browser een machtig rijk. Er staan je in deze browsergame spannende gevechten tegen duizenden andere spelers te wachten.

Goodgame Empire Reviews

 • voor iedereen die vanmorgen (27-3-2017) z'n aanvallen op de nomaden aangezet heeft die heeft de troepen verloren toen het event onverwacht werd afgebroken alle ingezette tuigen troepen en tabletten allemaal weg hoop voor GGE dat ze met en oplossing komen events is ondertussen herstart maar geen vergoedingen of niks ontvangen gr stefan (soulblade)

  Sterke punten
  mooi spel - uitdagend

  Door stefan op 27 maart 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • vreemd -

  ik doe er al 2 dagen over om in te loggen via facebook kan ook geen klacht neer legen bij gge omdat ik dan eerst moet inloggen mooie boel is dit

  Door nesta op 28 februari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Plots wordt berrimond vroegtijdig afgebroken heeft me heel veel munten gekost om aanvallers te rekruteren die ben ik nu gewoon kwijt. Ook de verworven rangschikking is verloren gegaan.Ik had een compensatie vang gge verwacht maar dit is niet gebeurd. kunnen jullie dit nakijken aub want het is helemaal niet leuk ook niet voor andere deelnemers van ons bg aan berrimond groetjes andraki

  Door andraki op 9 oktober 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik had mijn hout en steen helemaal opslag helemaal VOL. Ik ging even naar de wereldkaart, kom ik terug..... De opslag van mijn hout en steen HELEMAAL LEEG. ik ben niet aangevallen, ik heb niets uitgegeven of gebouwd. Ik heb hout en steen nu heel erg hard nodig! ik wil mijn hout en steen terug.

  Sterke punten
  prachtig spel

  Zwakke punten
  hout en steen weg

  Door jente op 15 november 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Goodgame Empire

Schrijf je eigen reviewBrowser-Games.nl

Op Browser-Games.nl lees je reviews over alle browser games.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw game ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Browser Games